Skocz do zawartości
  • 0

Skript nie działa poprawnie

Pytanie

Witam, mam problem, posiadam 40 pluginow, wiec bardzo mozliwe, ze ktorys koliduje ze Skriptem, poniewaz wszystkie sie laduja (sa na zielono) oprocz wlasnie Skript'u ktory jest na czerwono.

Troche tych pluginow duzo i slabo teraz tak wywalac wszystkie i sprawdzac ktory z nim koliduje, wiec wiecie moze ktory z nich moze powodowac problemy? Dodam jeszcze, ze pobieralem wiele roznych wersji Skript'a, czy to z githuba czy z bukkita, czy oficjalnej strony, za kazdym razem pojawial sie na czerwono w /plugins
Z bibliotekami tak samo, skQueary, WildSkript, skUtilities, pododawałem wszystko - still same result
Spigot 1.12.2

Pluginy:
Plugins (40): WorldEdit, ColoredSigns, Timber, HealthBar, Skript, Essentials, ClearLag, CommandAliases, WorldBorder, TreysCommandBlocker, SkQuery, WorldGuard, SkinsRestorer, UberEnchant, WildSkript, UltraBar, EssentialsChat, PermissionsEx, LagMeter, TAB, skUtilities, Realistic_World, MOTD, Vault, EssentialsSpawn, PlotMe, MarriageMaster, RandomTP, Citizens, Quests, Parkour, PlotMe-DefaultGenerator, Multiverse-Core, CitizensCMD, DiscordSRV, Multiverse-Inventories, Multiverse-Portals, AuthMe, HolographicDisplays, CommandSigns

Edytowane przez Mefuuu
https://skript.pl/temat/33153-skript-nie-dzia%C5%82a-poprawnie/

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
52 minuty temu, jaku49 napisał:

Spróbuj usunąć folder Skript (SKOPIUJ ZAWARTOŚĆ scripts!) i odpal na nowo, czasem taki zabieg pomaga.

Nieraz próbowałem, no ale coż spróbuję kolejny

52 minuty temu, jaku49 napisał:

Spróbuj usunąć folder Skript (SKOPIUJ ZAWARTOŚĆ scripts!) i odpal na nowo, czasem taki zabieg pomaga.

No niestety, nie zadziałało

Szifter

Połączono posty

Notatka dodana przez Szifter

https://skript.pl/temat/33153-skript-nie-dzia%C5%82a-poprawnie/#findComment-214663

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...