Verunek1337 0 Opublikowano 4 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 Napisał mi by ktoś skrypt na niezniszczalne itemy jak na serwerze megaenchant.pl ze nieniszczy sie przedmiot ani troche Poprawiam nazwę tematu Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 4 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 4 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 command /ub [<text>]: trigger: set player's tool to an unbreakable player's tool lub jak chcesz aby dodawało item: command /ub [<text>]: trigger: add a unbreakable diamond sword to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verunek1337 0 Opublikowano 4 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 Godzinę temu, xAxee napisał: command /ub [<text>]: trigger: set player's tool to an unbreakable player's tool lub jak chcesz aby dodawało item: command /ub [<text>]: trigger: add a unbreakable diamond sword to player Niestety wyskakuje mi błąd nwm czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 4 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, Verunek1337 napisał: Niestety wyskakuje mi błąd nwm czemu ok. Nie musisz podawać sam uzyje magicznej kuli i sie dowiem. Zapewnie nie masz Skellet. Edytowane 4 maja 2019 przez xAxee Poprawiono czcionkę Notatka dodana przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Verunek1337 0
Napisał mi by ktoś skrypt na niezniszczalne itemy jak na serwerze megaenchant.pl ze nieniszczy sie przedmiot ani troche
Poprawiam nazwę tematu
Notatka dodana przez bvcz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi