Uzi 20 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Tak w temacie poproszę o wildskript na 1.8.8 nie lagujące ;/ Bez niego nie działają mi niektóre skrypty a jest 20 tps a przy nim spadek do 19.42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Raczej nie istnieje takie coś jak "WildSkript nielagujące" lub inne w takiej wersji. I chyba musisz się pogodzić z tym, że laguje bo nic na to nie poradzimy. Uzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Teraz, Szifter napisał: Raczej nie istnieje takie coś jak "WildSkript nielagujące" lub inne w takiej wersji. I chyba musisz się pogodzić z tym, że laguje bo nic na to nie poradzimy. Mimo to wcześniej miałem 19.95 tps a teraz nagle takie spadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) No to nic z tym nie zrobisz, bo "nielagujący" WildSkript nie istniał i nie istnieje. Ba, nawet sama wtyczka nie jest już wspierana przez autora. Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 A da się jakoś zastąpić wildskript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uzi 20
Tak w temacie poproszę o wildskript na 1.8.8 nie lagujące ;/
Bez niego nie działają mi niektóre skrypty a jest 20 tps a przy nim spadek do 19.42
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi