tomek231 0 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2019 (edytowane) set {_loreitem.%{_ID}%::*} to lore of {r.item::%{_ID}%} open chest inventory with {@GUI-size}+1 rows named {@GUI-title-main} to player Wie ktoś gdzie tu są Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? są to dwie linijki gdzie mi pokazuje błąd w skrypcie Edytowane 27 kwietnia 2019 przez tomek231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 A czy {r.item::%{_ID}%} to item? i czy {_loreitem.%{_ID}%::*} to text? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek231 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Teraz, Tymekd napisał: A czy {r.item::%{_ID}%} to item? i czy {_loreitem.%{_ID}%::*} to text? Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 noto może podaj te błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek231 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Teraz, Tymekd napisał: noto może podaj te błędy wy tych dwóch linijkach są dwa błędy dzięki którym nie działa skrypt /rynek na serwer rpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Log podaj to że mi powiesz że nie działa przez to to mi nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek231 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) id naszego serwera [ciach] wbij Edytowane 28 kwietnia 2019 przez knugi Usunięcie IP serwera. Nie podawaj IP serwera, tylko prześlij błędy w danym temacie. Umożliwi to późniejszą weryfikację możliwych błędów dla innych osób. Notatka dodana przez knugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomek231 0
set {_loreitem.%{_ID}%::*} to lore of {r.item::%{_ID}%}
open chest inventory with {@GUI-size}+1 rows named {@GUI-title-main} to player
Wie ktoś gdzie tu są Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? są to dwie linijki gdzie mi pokazuje błąd w skrypcie
Edytowane przez tomek231Odnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi