DabisTV 2 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) otóż jak zrobiłem kit vip to działał ale jak już zrobiłem kit svip to kit vip juz nie dzialał i jak znowu zrobiłem kit sponsor to kit svip nie działał i tak dalej... Nie wiem jakim cudem łapcie skrypta: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 26 kwietnia 2019 przez bvcz Zmieniono na code.skript.pl Notatka dodana przez Szifter Usuwam zbędne formatowanie oraz poprawiam nazwę tematu Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 usun drugi trigger: a i skrypt najlepiej daj na code.skript.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 3 godziny temu, xAxee napisał: usun drugi trigger: a i skrypt najlepiej daj na code.skript.pl Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 9 godzin temu, DabisTV napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łap Usuń Trigger zostaw tylko ten przy komendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DabisTV 2
otóż jak zrobiłem kit vip to działał ale jak już zrobiłem kit svip to kit vip juz nie dzialał i jak znowu zrobiłem kit sponsor to kit svip nie działał i tak dalej...
Nie wiem jakim cudem łapcie skrypta:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez bvczZmieniono na code.skript.pl
Notatka dodana przez Szifter
Usuwam zbędne formatowanie oraz poprawiam nazwę tematu
Notatka dodana przez bvcz
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi