Tymekd 151 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 mam taką wartość {wartosc::cos::%player%} i do tej wartości zapisałem 2 wartości add "kupa1" to {wartosc::cos::%player%} i add "kupa2" to {wartosc::cos::%player%} i teraz mam pytanie jak wyświetlić ile wartości jest przypisane do wartości {wartosc::cos::%player%} (Wiem że jest %size of {wartosc::cos::%player%}% ale to nie działa i wywala błąd) proszę o szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TachiMC 50 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 Mogę się mylić ale chyba się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 14 minut temu, TachiMC napisał: Mogę się mylić ale chyba się nie da Dobra zrobiłem poprostu stworzyłem 2 zmienną która dodaje 1 zawsze gdy dodaje się do tamtej wartość TachiMC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Musisz zmienić zmienna z końcówką :: Aby tak dodawac Edytowane 25 kwietnia 2019 przez xAxee Dudix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tymekd 151
mam taką wartość {wartosc::cos::%player%} i do tej wartości zapisałem 2 wartości
add "kupa1" to {wartosc::cos::%player%} i add "kupa2" to {wartosc::cos::%player%}
i teraz mam pytanie jak wyświetlić ile wartości jest przypisane do wartości {wartosc::cos::%player%}
(Wiem że jest %size of {wartosc::cos::%player%}% ale to nie działa i wywala błąd)
proszę o szybką pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi