Marzycielx 0 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 hej pewnie kojarzycie precious stone plugin który robi cuboid np na survivalu dałby rade ktoś napisać mi skript aby teleportować na cuboid Grex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 10 godzin temu, dudimsp2 napisał: on command if command is "komenda na zalozenie cuba" execute player command "/setome" czekam na co to jest? może on nie chce przez SetHome? najlepiej w komendzie, którą zakładasz cuboida, dopisać: command /twojakomendanacuboid: trigger: #twoj kod set {CUB::%player%} to location of player i stworzyć nową komendę: /twojakomendanatpdocuba: trigger: if {CUB::%player%} is set: teleport player to {CUB::%player%} send "Teleportuje!" to player else: send "&cNie masz cuba!" to player Mam nadzieję, że to rozwiąże twój problem. Marzycielx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marzycielx 0 Opublikowano 6 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 (edytowane) Dziękuje tyle że w tym pluginie cuboidy sięnie stawia komendą Edytowane 6 maja 2019 przez Marzycielx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marzycielx 0
hej pewnie kojarzycie precious stone plugin który robi cuboid np na survivalu dałby rade ktoś napisać mi skript aby teleportować na cuboid
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi