czapa932 2 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) Stanowisko: Query, Root, SSa, Sa Informacje dotyczące stanowiska : Zajmowanie się serwerem i administratowaniem go Czego oczekuję: Oczekuje sumienności i posiadania mniej więcej wiedzy na temat wykonywanej pracy Oferuje: W pełni zautomatyzowany teamspeak z botami muzycznymi oraz botami które ogarniaja serwer. Rangę na serwerze oraz Miłą atmosfere Ilość wolnych miejsc: 4 Kontakt: gmail: [email protected] discod: Lucekbartek#0952 O moim serwerze: Jest to narazie serwer 32 slotowy ale już niedługo będę chciał powiększyć do 128 slotów. Na serwerze stoi bot muzyczny i bot query który ogarnia serwer. Posiadam domenę do tego serwera. Jeżeli jesteś zainteresowany to po więcej informacji zapraszam na pv Edytowane 24 kwietnia 2019 przez czapa932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 Warto by było żebyś dodał więcej szczegółów, na przykład co oferujesz w związku z współpracą z Tobą. woobuilder i Misio12320 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa932 2 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 14 godzin temu, Szifter napisał: Warto by było żebyś dodał więcej szczegółów, na przykład co oferujesz w związku z współpracą z Tobą. Już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 Jak mówimy o ofercie, to ciekawa. Co do właściciela serwera TS mam zastrzeżenia, gdyż chciałem podjąć współpracę z tą osobą. Jeżeli nie przeszkadza wam założyciel dość zmieniający zdanie i często wkurzający, to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa932 2 Opublikowano 2 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2019 W dniu 29.04.2019 o 23:22, woobuilder napisał: Jak mówimy o ofercie, to ciekawa. Co do właściciela serwera TS mam zastrzeżenia, gdyż chciałem podjąć współpracę z tą osobą. Jeżeli nie przeszkadza wam założyciel dość zmieniający zdanie i często wkurzający, to polecam. Przepraszam za problemy z które się panu przydarzyły. Komputer popsuł przez ponad miesiąc go nie miałem. woobuilder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 2 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2019 Aha, 18 minut temu, czapa932 napisał: Przepraszam za problemy z które się panu przydarzyły. Komputer popsuł przez ponad miesiąc go nie miałem. Hm? Ostatnie co napisałeś, to były kpiny z tego że nie umiem wbić na serwer MC, bo podawałeś 1.8x-1.13x a działało tylko 1.8, wtedy postanowiłeś się zażenować i zablokować moje konto Dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi