kubson_771 0 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) Mam problem dotyczy on braku slownego id kwiatow w minecraft. format slot 13 of {_gracz} with 1 of ID KWIATU item named "&eMlecz" with lore "&aCena: &72$" to run "useKwiaty %{_gracz}% 2 &e Mlecz ID" Ludzie powiedzcie mi jakie mam wpisac id id nic mi nie dziala probowalem ID : 37 minecraft:yellow_flower Dandelion i nie dziala Prosze was o szybko odpowiedz Przepraszam za bledy ale mam zepsuta klawiature Edytowane 23 kwietnia 2019 przez kubson_771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 226 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 4 minuty temu, kubson_771 napisał: Mam problem dotyczy on braku slownego id kwiatow w minecraft. format slot 13 of {_gracz} with 1 of ID KWIATU item named "&eMlecz" with lore "&aCena: &72$" to run "useKwiaty %{_gracz}% 2 &e Mlecz ID" Ludzie powiedzcie mi jakie mam wpisac id id nic mi nie dziala probowalem ID : 37 minecraft:yellow_flower Dandelion i nie dziala Prosze was o szybko odpowiedz Przepraszam za bledy ale mam zepsuta klawiature yellow flower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubson_771 0 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 11 minut temu, kubson_771 napisał: Mam problem dotyczy on braku slownego id kwiatow w minecraft. format slot 13 of {_gracz} with 1 of ID KWIATU item named "&eMlecz" with lore "&aCena: &72$" to run "useKwiaty %{_gracz}% 2 &e Mlecz ID" Ludzie powiedzcie mi jakie mam wpisac id id nic mi nie dziala probowalem ID : 37 minecraft:yellow_flower Dandelion i nie dziala Prosze was o szybko odpowiedz Przepraszam za bledy ale mam zepsuta klawiature nie dziala yellow flower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 226 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 Jaka wersja serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubson_771 0 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 1.12.2 WiktorMasteR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubson_771 0
Mam problem dotyczy on braku slownego id kwiatow w minecraft.
format slot 13 of {_gracz} with 1 of ID KWIATU item named "&eMlecz" with lore "&aCena: &72$" to run "useKwiaty %{_gracz}% 2 &e Mlecz ID"
Ludzie powiedzcie mi jakie mam wpisac id id nic mi nie dziala probowalem ID : 37 minecraft:yellow_flower Dandelion i nie dziala
Prosze was o szybko odpowiedz
Przepraszam za bledy ale mam zepsuta klawiature
Edytowane przez kubson_771Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi