Mam tutaj taki skrypt sobie... Chce sobie zrobić "ogrodzenie" wokół wyspy... I tu nagle buum... Wywala mi skrypt z niewiadomych mi powodów... Dużo kombinowałem, ale na marne. Cały czas nowe błędy. Łapcie tu kod, a ja proszę o naprawę. Z góry strasznie dziękuje!
on rightclick:
if player's tool is wooden shovel:
set {_x} to x-location of player
set {_y} to y-location of player
set {_z} to z-location of player
if player is facing north of south:
loop 255-{_y}times:
loop 5times:
if block at {_x}+ loop-value-2,{_y}+ loop-value-1,{_z} is air:
set block at {_x}+ loop-value-2,{_y}+ loop-value-1,{_z} to barrier block
else if player is facing east or west:
loop 255-{_y}times:
loop 5times:
if block at {_x},{_y}+ loop-value-1,{_z}+ loop-value-2 is air:
set block at {_x},{_y}+ loop-value-1,{_z}+ loop-value-2 to barrier block
delete {_x}
delete {_y}
delete {_z}
Can't compare a player with 'facing north of south' (lopata.sk, line 7: has to be placed just after another 'if' or 'else if' section (Lopata.sk, line 12: else if player is facing east or west:')
Pytanie
saltver123 1
Mam tutaj taki skrypt sobie... Chce sobie zrobić "ogrodzenie" wokół wyspy... I tu nagle buum... Wywala mi skrypt z niewiadomych mi powodów... Dużo kombinowałem, ale na marne. Cały czas nowe błędy. Łapcie tu kod, a ja proszę o naprawę. Z góry strasznie dziękuje!
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
BŁĄD KTÓRY NASTĘPUJE:
Can't compare a player with 'facing north of south' (lopata.sk, line 7: has to be placed just after another 'if' or 'else if' section (Lopata.sk, line 12: else if player is facing east or west:')
Edytowane przez SzifterDodano code
Notatka dodana przez Szifter
https://skript.pl/temat/32917-skrypt-na-%C5%82opate/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi