Skocz do zawartości
  • 0

Dodawanie atrybutu do tagu

DJKondzio
 Udostępnij

Pytanie

Otóż mam zrobioną rejestracje na podstawie kroków (step) która korzysta z JQuery.Steps i chciałbym dodać do znacznika <a> atrybut onClick="funkcjia();" lecz normalnie nie mogę bo ten JQuery.Steps tworzy automatycznej kod odnośnie przycisków do zmieniania kroków jako lista w której są linki i nw w jaki sposób validację mam zrobić żeby można było przejść do następnego kroku dopiero po validacji. Myślałem nad skryptem który by dodawał do znacznika <a> który znajduje się w obrębie np <li> o danej klasie lecz nw czy da się tak i czy jest taka możliwość. A potrzebuje to zrobić by działała poprawnie rekrutacja bo pracuję nad grubym projektem. Osoby które znają się na JavaScript zapraszam również do współpracy :)

Iz9NQSt.png

Edytowane przez DJKondzio

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 godziny temu, Arek24g napisał:

Jeśli twój formularz posiada name albo id / classy etc.

Możesz sam dodać atrybut przez jquery.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Poczytaj 😉

radzę dokładnie przeczytać treść tematu

A zresztą łap tu cały kod JS od tych kroków i przycisków Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 0
1 godzinę temu, Arek24g napisał:

@DJKondzio

Tutaj jest odpowiedź na twoje pytanie.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

próbował takie coś i to mi tylko psuło wygład i nie działało więc jak byś mógł to mi z tym pomóż jeśli umiesz napiszę do cb na PW i mi to zrobisz bo już to próbowałem kilkanaście razy i nic

A jak używam tego co mi podesłałeś to mi stronie psuje i wygląda tak a w ogóle nie działaAi1u4rd.png

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...