MrPomajdor 0 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 Tak jak w tytule nie działają polecenia "register new shapeless recipe". Mam zainstalowaną wersje skriptu 2.2-dev37c, i SkQuery (lime też mam) 3.6.3. Przykładowy kod: on script load: register new shapeless recipe for stick from "Jablko" using bread,bread,bread,bread,redstone block,bread,bread,bread,bread Mam błąd: Can't understand this condition/effect: register new shapeless recipe itd... Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) A wildskripta masz? Edytowane 15 kwietnia 2019 przez Talarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 No właśnie. Do tworzenia receptur wymagany jest WildSkript, a jeśli tak ci wyświetla to znaczy, że go nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrPomajdor 0
Tak jak w tytule nie działają polecenia "register new shapeless recipe". Mam zainstalowaną wersje skriptu 2.2-dev37c, i SkQuery (lime też mam) 3.6.3.
Przykładowy kod:
Mam błąd:
Proszę o pomoc!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi