Sherfy 0 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 Tak jak w tytule on rightclick with knowledge book: if clicked block doesn't is chest: execute console command "/gamemode 1 %player%" wait 1 tick execute player command "/zadania" execute console command "/gamemode 0 %player%" to "if clicked block doesn't is chest:" nie działa, pewnie pisze się to inaczej, ale nie mogę znaleźć jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sherfy 0 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) DOBRA XD jestem dzban wystarczy wpisac if clicked block is not chest... Edytowane 15 kwietnia 2019 przez Sherfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sherfy 0
Tak jak w tytule
to "if clicked block doesn't is chest:" nie działa, pewnie pisze się to inaczej, ale nie mogę znaleźć jak.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi