MrQremus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 Zrobiłby mi ktoś na moim serwerze efekty na Smoczej Włóczni i Toporze ? *Topor Tyranow :Umbreaking enchantment.level.100Sharpness enchantment.level.25Knockback 5Fire Aspect 5+Ofiara traci kontrole (Nudności) gdy ja zaatakujesz*Smocza Wlocznia :Sharpness enchantment.level.35Knockback 5+Podzczas ataku wyzwala umiejetnosc "Atak Glodu"+Niezniszczalna Bron prosiłbym jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrQremus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 moglbys mnie oswiecic xd ja mam to do folderu skript wlozyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 Otwierasz notatnik, kopiujesz kod do notatnika zapisujesz jako byleco.sk (Typ pliku musi być na Wszystkie pliki) i wrzucasz do folderu scripts. Dla ścisłości ten skrypt dodaje efekty do broni, a te bronie moze wziac kazdy komenda /topor i /wlocznia, chyba umiesz to sobie przerobic pod wlasne potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrQremus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 okej dzieki mordeczko yyyy co jesli mi sie takie cos stalo i nie chce odpalic serwer [20:17:41 WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT! [20:17:41 WARN]: The exception was: java.io.IOException: Error during bind(...): Cannot assign requested address [20:17:41 WARN]: Perhaps a server is already running on that port? Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 28 minut temu, MrQremus napisał: yyyy co jesli mi sie takie cos stalo i nie chce odpalic serwer Upewnij się, że nie masz włączonego serwera w 2 oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrQremus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2019 (edytowane) nie mam pomocyyy Jest problem z uruchomieniem Twojego serwera! System nie może uruchomić Twojego serwera, prawdopodobnie jest źle skonfigurowany. Sprawdź konsolę w poszukiwaniu błędów i popraw je, aby serwer mógł wystartować. Zajrzyj na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, aby zapoznać się z poradnikiem dotyczącym problemów z uruchomieniem serwera. Edytowane 8 kwietnia 2019 przez MrQremus Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrQremus 0
Zrobiłby mi ktoś na moim serwerze efekty na Smoczej Włóczni i Toporze ?
*Topor Tyranow :
Umbreaking enchantment.level.100
Sharpness enchantment.level.25
Knockback 5
Fire Aspect 5
+Ofiara traci kontrole (Nudności) gdy ja zaatakujesz
*Smocza Wlocznia :
Sharpness enchantment.level.35
Knockback 5
+Podzczas ataku wyzwala umiejetnosc "Atak Glodu"
+Niezniszczalna Bron
prosiłbym jak najszybciej