vSkrypter 2 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) MASZYNA DO KREDYTÓW! Ten skrypt dodaje Komendy: /sklepkredyty - otwiera gui z sklepem za kredyty /shackujkredyty - dodaje 2000 kredytów do konta /kredyty - pokazuje ilość swoich kredytów Komend jest więcej wbudowanych w skrypcie które otwierają m.in: gui i takie tam TODO: Więcej metod na zarobienie kredytów Można dawać propozyjce! DOWNLOAD: V1 - https://code.skript.pl/jLtXMs0Z PYTANIA: [Jakieś tam pytania które mogą być zadawane i odpowiedzi] Pytanie? - jak zdobyć kredyty bez komend Odpowiedź - Za godzinę gry na serwerze dostaję się 20 kredytów! Pytanie? - czy skrypt jest twój Odpowiedź - jasne sam go pisałem bez żadnej pomocy można zmienić komendy na polskie lecz ja zrobiłem angielskie bo nie wiedziałem jakie zrobić Pytanie? - który to jest twój skrypt Odpowiedź - to jest mój 2 skrypt Pytanie? - czy można edytować przedmioty do kupienia Odpowiedź - jasne że tak Pytanie? - czy będziesz robił następne wersje skryptu Odpowiedź - tak Edytowane 29 kwietnia 2019 przez knugi Wstawiłem niewidzialny link, poprawiłem formatowanie. Nie nadużywaj formatowania. Cały tekst w pogrubieniu brzydko wygląda. Pogrubienie jest, aby coś podkreślić. Notatka dodana przez knugi Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/32608-sklep-za-kredyty-nowy-sklep-za-kredyty/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vSkrypter 2 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 XD TAM NAPISAŁEM SKLEP ZA KREDYTY - NOWY SKLEP ZA KREDYTY SORRY Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/32608-sklep-za-kredyty-nowy-sklep-za-kredyty/#findComment-211965 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TachiMC 50 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Straszny błąd.... - gracz może sam użyć komendy /yyxxbuyi oraz /yyxxbuyr w dodatku format slot da się zbagować, komenda /yyxxbuyi powinna zawierać argument pierwszy który określał by gracza: /yyxxbuyi [<offlineplayer>] - zalecam stosowania set player's current inventory's stot [...] - brak configu (yaml) - zalecam stosować id słowne, a nie numeryczne ponieważ mogą być problemy z wersją skripta 1.13 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Moja ocena to 2/10 na zachęte ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Oto poprawiony skrypt (publikuje go tylko tu, dla autora) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ To nie hejt, to konstruktywna opinia z mojej strony Pozdrawiam i życze powodzenia @vSkrypter w następnych pracach ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edytowane 6 kwietnia 2019 przez TachiMC Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/32608-sklep-za-kredyty-nowy-sklep-za-kredyty/#findComment-211971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vSkrypter 2 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 W dniu 6.04.2019 o 20:31, TachiMC napisał: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Straszny błąd.... - gracz może sam użyć komendy /yyxxbuyi oraz /yyxxbuyr w dodatku format slot da się zbagować, komenda /yyxxbuyi powinna zawierać argument pierwszy który określał by gracza: /yyxxbuyi [<offlineplayer>] - zalecam stosowania set player's current inventory's stot [...] - brak configu (yaml) - zalecam stosować id słowne, a nie numeryczne ponieważ mogą być problemy z wersją skripta 1.13 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Moja ocena to 2/10 na zachęte ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Oto poprawiony skrypt (publikuje go tylko tu, dla autora) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ To nie hejt, to konstruktywna opinia z mojej strony Pozdrawiam i życze powodzenia @vSkrypter w następnych pracach ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dzięki może mi to coś pomoże Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/32608-sklep-za-kredyty-nowy-sklep-za-kredyty/#findComment-212080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi