Franqex 1 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Siema! Potrzebuje skrypt na sklep mam addony WildSkript skRayFall TuSKe. Chodzi w nim o to że gdy otworze sklep bedzie tam np. drewno i jak na nie klikne to wykona remove np. 50 z jakies zmiennej ze skryptu. Sklep ma byc otwierany komenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 command /a: trigger: open virtual chest inventory with 1 row to player format gui slot 0 of player with 1 of oak log: remove 50 from {zmienna} Wymaga TuSke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Franqex 1 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Słuchaj mam TuSke ale wyskakuje taki error: Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2 (Is it up to date?) Pobierałem najnowsze wersje ale nie podziałało Serwer na wersje 1.8.6 Spigot. Poradzi ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Nie widac errora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Franqex 1 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 4 minuty temu, tazu napisał: Nie widac errora Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2 (Is it up to date?) Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3 (Is it up to date?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 22 minuty temu, Franqex napisał: Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2 (Is it up to date?) Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3 (Is it up to date?) Nie mam pojęcia, to jest najnowsza wersja, wgraj starszą wersję z githuba autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Franqex 1 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 Nie wiem dopiero odpaliła wersja v1.5.3 i wywala errory że virtual chest inventory with 1 row is not an entity type i że nie rozumie format gui slot 0 of player. Co mam dalej robić? Dobra uporałem się z kompatybilnością jednak wyświela coś takiego: You can't execute a code in this effect. Use 'format gui slot .... to run:' instead. (cc.sk, line 211: format gui slot 0 of player with 1 of oak log:') Albo może jest jakiś inny addon na którym można zrobić gui? lub na czystym skriptcie ale nie wiem czy sie da Łączę trzy posty Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Franqex 1 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 Dobra rozwiązałem problem przez aktualizacje silnika dzieki za wzór, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Franqex 1
Siema! Potrzebuje skrypt na sklep mam addony WildSkript skRayFall TuSKe. Chodzi w nim o to że gdy otworze sklep bedzie tam np. drewno i jak na nie klikne to wykona remove np. 50 z jakies zmiennej ze skryptu.
Sklep ma byc otwierany komenda.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi