Hej! Mam pytanie dotyczące topki graczy. Mianowicie chodzi o to, aby topka zawierała:
- ilość zabójstw
- wykopany stone
- wykopany obsydian
- postawione bloki
- wydana kasa na serwerze (to już z mojego sklepu w skript )
- czas spędzony na serwerze
- zjedzone koxy
- zjedzone refy
Pytanie jest takie czy jest opcja inicjowania zmiennych z pliku .yml jest chyba przez set {_cos} to yaml .... i potem loopowanie ale ja tego nie rozumiem za bardzo wytłumaczyłby mi ktoś zwięźle? Bardzo proszę
Widziałem coś takiego ale niestety nie rozumiem pewnej rzeczy.... Jak dodaje tablice to mam loopować każdą zmienną osobno? W jednej komendzie? Proszę o szybką odpowiedź z góry też dzięki za pomoc
Pytanie
UltimJPlay | 1
Hej! Mam pytanie dotyczące topki graczy. Mianowicie chodzi o to, aby topka zawierała:
- ilość zabójstw
- wykopany stone
- wykopany obsydian
- postawione bloki
- wydana kasa na serwerze (to już z mojego sklepu w skript
)
- czas spędzony na serwerze
- zjedzone koxy
- zjedzone refy
Pytanie jest takie czy jest opcja inicjowania zmiennych z pliku .yml jest chyba przez set {_cos} to yaml .... i potem loopowanie ale ja tego nie rozumiem za bardzo
wytłumaczyłby mi ktoś zwięźle? Bardzo proszę 
Widziałem coś takiego ale niestety nie rozumiem pewnej rzeczy.... Jak dodaje tablice to mam loopować każdą zmienną osobno? W jednej komendzie? Proszę o szybką odpowiedź
z góry też dzięki za pomoc 
Sugerowałem się tym tematem
https://skript.pl/temat/32558-topka-graczy-w-skript/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi