elliot21 2 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 Chcę aby ktoś mi zrobił skrypt na rangi w gui Dokładnie to chciałbym, żeby były tam rangi za pieniądze np. VIP za 5000 pln (ma być np. eco i pex) (pex user "nick gracza" group set VIP) i zabiera pieniądze jak się naciśnie chciałbym jeszcze tam SVIPA (jak ktoś da rade to jeszcze takie gui z Czy napewno chcesz kupić range? i odpowiedzi tak lub nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TachiMC 50 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 (edytowane) Cytat options: gui_nazwa: &8&lRangi vip_nazwa: &6&lVip svip_nazwa: &d&lSVip vip_koszt: 5000 svip_koszt: 10000 command /gr [<text>]: aliases: guirangs, guirang, grang, guir trigger: open chest with 3 rows named "{@gui_nazwa}" to player wait 1 tick set player's current inventory's slot 12 to gold block named "{@vip_nazwa}" with lore "&a{@vip_koszt}$" set player's current inventory's slot 14 to diamond block named "{@svip_nazwa}" with lore "&a{@svip_koszt}$" on inventory click: inventory name of player's current inventory is "{@gui_nazwa}": clicked slot isn't 12 or 14: cancel event clicked slot is 12: cancel event if player's balance > ({@vip_koszt} - 1): execute console command "pex user %player% group set vip" send "&aKupiles sobie Vipa" else: send "&cMasz za malo kasy na Vipa" clicked slot is 14: cancel event if player's balance > ({@svip_koszt} - 1): execute console command "pex user %player% group set svip" send "&aKupiles sobie SVipa" else: send "&cMasz za malo kasy na SVipa" @elliot21 Edytowane 30 marca 2019 przez TachiMC elliot21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elliot21 2 Opublikowano 30 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 4 minuty temu, TachiMC napisał: Dzięki! Wszystko działa jak należy TachiMC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TachiMC 50 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 Teraz, elliot21 napisał: Dzięki! Wszystko działa jak należy spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elliot21 2 Opublikowano 30 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 16 minut temu, TachiMC napisał: spk Emm mam jednak problem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ponieważ po zakupie rangi nie zabiera mi kasiory.. Jak to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TachiMC 50 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 1 minutę temu, elliot21 napisał: Emm mam jednak problem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ponieważ po zakupie rangi nie zabiera mi kasiory.. Jak to zmienić? Cytat options: gui_nazwa: &8&lRangi vip_nazwa: &6&lVip svip_nazwa: &d&lSVip vip_koszt: 5000 svip_koszt: 10000 command /gr [<text>]: aliases: guirangs, guirang, grang, guir trigger: open chest with 3 rows named "{@gui_nazwa}" to player wait 1 tick set player's current inventory's slot 12 to gold block named "{@vip_nazwa}" with lore "&a{@vip_koszt}$" set player's current inventory's slot 14 to diamond block named "{@svip_nazwa}" with lore "&a{@svip_koszt}$" on inventory click: inventory name of player's current inventory is "{@gui_nazwa}": clicked slot isn't 12 or 14: cancel event clicked slot is 12: cancel event if player's balance > ({@vip_koszt} - 1): execute console command "pex user %player% group set vip" remove {@vip_koszt} from balance of player send "&aKupiles sobie Vipa" else: send "&cMasz za malo kasy na Vipa" clicked slot is 14: cancel event if player's balance > ({@svip_koszt} - 1): execute console command "pex user %player% group set svip" remove {@svip_koszt} from balance of player send "&aKupiles sobie SVipa" else: send "&cMasz za malo kasy na SVipa" Już naprawiłem @elliot21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
elliot21 2
Chcę aby ktoś mi zrobił skrypt na rangi w gui
Dokładnie to chciałbym, żeby były tam rangi za pieniądze np. VIP za 5000 pln (ma być np. eco i pex)
(pex user "nick gracza" group set VIP) i zabiera pieniądze jak się naciśnie
chciałbym jeszcze tam SVIPA
(jak ktoś da rade to jeszcze takie gui z Czy napewno chcesz kupić range? i odpowiedzi tak lub nie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi