SzeskiPL 1 Opublikowano 9 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2019 Witam ,szukam takiego skryptu pluginu na taka tabele może mi ktoś napisać taki skrypt albo podpowiedzieć co to za plugin na wersje 1.12.2 potrzebował bym wgrywam tabele rózne na serwer a nie widać np głow graczy przy ich nickach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Legal95 15 Opublikowano 9 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2019 U mnie żeby były głowy to musi być serwer premium ja korzystam z tej tablisty Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a skrypt on load: loop all players: set tab header to "&3Uga Buga%nl%&bHszonszcz!" and footer to "&3rzelazny" for loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzeskiPL 1
Witam ,szukam takiego skryptu pluginu na taka tabele może mi ktoś napisać taki skrypt albo podpowiedzieć co to za plugin na wersje 1.12.2 potrzebował bym wgrywam tabele rózne na serwer a nie widać np głow graczy przy ich nickach.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi