kroki248 0 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Napisał by mi ktoś skrypt na to, że np. VIceWlasicicel nie bedzie mógł urzywać komendy /pex, /op ani /setrank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Riley382 6 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Możesz to ustawić w swoim pluginie z permisjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki248 0 Opublikowano 7 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Ale jak???? Napisał by mi ktoś ten skrypt??? Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cubemagicdomi 0 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Możesz skorzystać z pluginu permissionsex jest on łatwy w użyciu i tam konfigurujesz wszystkie permisje dla danej rangi/gracza. Zobacz sobie jak ustawiać permisje, jest wiele poradników na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 on command: if command is "komenda": if player has permissions "komenda.blokada": cancel event dodaj permissje komenda.blokada żeby gracz miał zablokowaną komendę /komenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ikosek Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, VIPEQ napisał: on command: if command is "komenda": if player has permissions "komenda.blokada": cancel event dodaj permissje komenda.blokada żeby gracz miał zablokowaną komendę /komenda [ciach].... przecież może on od razu dodać permisje ale [ciach] nie wie jak więc wystarczy mu opd a nie tworzyć jakiś sk który nic nie da....... Edytowane 8 marca 2019 przez ikosek Usuwam wulgaryzmy i obrazę użytkownika Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki248 0 Opublikowano 8 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 To niech mi ktoś powie jak to zrobić bez pomocy skrypta Bo jak robię (- -bukkit.command.reload) to się nic nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spadajokk 3 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 command /komenda: permission: pex1 dalsza czesc kodu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kroki248 0
Napisał by mi ktoś skrypt na to, że np. VIceWlasicicel nie bedzie mógł urzywać komendy /pex, /op ani /setrank
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi