Skocz do zawartości
  • 0

Akcesoria

Miki0201
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam zlecenie na napisanie skryptu na akcesoria. Otóż już tłumacze. Skrypt miałby tak wyglądać że jeśli wpisze komendę /akcesoria to wyskoczy gui na 3 linijki coś takiego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

W tych czerwonych miejscach mialy by sie znajdowac Tarcza, Rekawica, Bransoleta, Kolczyki, Pierscien. Ze jesli mam w eq item "pierscien" np i klikne PPM to on wedruje do /akcesoria i zajmuje 5 czerwone szklo. Jesli bede chcial zdjac akcesoria to wchodze w /akcesoria klikam na wybrane akcesorie i zdejmuje.Powiedzmy ze bylo by to tak : tarcza daje Obrone np 5% i blok ciosow np 10%. Rekawica np 5% krytyka i 5% dodatkowych dmg. Bransoleta +200dmg i np 5% kryta. Kolczyki np +100dmg i 10% dodatkowego dmg. A pierscien np. 5 dodatkowego hp, 10% do obrony i 5% bloku ciosow. Oczywiscie ja itemy sobie sam zrobie na serwerze i dodam sobie w skrypcie tak samo nazwe i lore.

Edytowane przez Miki0201

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Cytat

command /akcesoria [<text>]:
    trigger:
        open chest with 3 rows named "&8&lAkcesoria" to player
        set {i.%player%} to 0
        wait 1 tick
        loop 27 times:
            set player's current inventory's slot {i.%player%} to stained glass pane:8 named " "
            add 1 to {i.%player%}
        set {i.%player%} to 11
        wait 1 tick
        loop 5 times:
            set player's current inventory's slot {i.%player%} to stained glass pane:14 named " "
            add 1 to {i.%player%}
on inventory click:
    if inventory name of player's current inventory is "&8&lAkcesoria":
        cancel event

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...