FluXiak 2 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Siema, pisze core na lobby i jak dodac coś takiego że wszyscy gracze siebie nie widzą? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 24 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Mógłbys mi to napisać żebym miał gotowe to wklejenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) 3 minuty temu, FluXiak napisał: Mógłbys mi to napisać żebym miał gotowe to wklejenia? No chyba najprościej to gdy gracz wchodzi na serwer loopujesz wszystkich graczy na serwerze i mu ich ukrywasz :V Jeżeli tego nie potrafisz naucz się podstaw a nie bierzesz się od razu za "ogromne pluginy" Kodu gotowego ci nie damy bo niczego się nie nauczysz Edytowane 24 lutego 2019 przez Peridot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 24 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Już ogarnołem A podstawy umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 @EventHandler public void handle(PlayerJoinEvent event) { for(Player player : Bukkit.getOnlinePlayers()) { event.getPlayer().hide(player); player.hide(event.getPlayer()); } } Przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Siema, pisze core na lobby i jak dodac coś takiego że wszyscy gracze siebie nie widzą?
Z góry dzięki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi