KoksAdrianPL 2 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 3 minuty temu, Noternus napisał: Plus to Reakcja pod wiadomością np. Serduszko więc poproszę ;3 A napiszesz mi, że pisze na ekranie: &4&lUWAGA: &6&lWIADOMOSC Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Noternus 8 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 6 minut temu, KoksAdrianPL napisał: A napiszesz mi, że pisze na ekranie: &4&lUWAGA: &6&lWIADOMOSC Proszę Proszę ale też poproszę plusika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoksAdrianPL 2 Opublikowano 23 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 8 minut temu, Noternus napisał: Proszę ale też poproszę plusika Taki błąd jest --> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 5 minut temu, KoksAdrianPL napisał: Taki błąd jest --> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wgraj na serwer inną wersję skRayFall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KoksAdrianPL 2
A napiszesz mi, że pisze na ekranie: &4&lUWAGA:
&6&lWIADOMOSC
Proszę
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi