DonekSkarpeta 12 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 (edytowane) Witam, Mam do zaoferowania 10 schematów drzew do pluginu WorldEdit. Poniżej zamieszczam 2 zdjęcia. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Koszt tych schematów to 4zł Metody płatności: PaySafeCard, PayPal, Skrill Kontakt: -Discord: dvneq#3556 -Prywatna wiadomość Edytowane 17 lutego 2019 przez DonekSkarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Metody płatności dla zainteresowanych? Aż pofatygowałem się i pobrałem paczkę drzew z neta ale tych schematów tam nie było, więc mogę stwierdzić że paczka jest Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 @jaku49 Metody płatności to PaySafeCard, Skrill oraz PayPal. Zaraz dodam do opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix2137 3 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Nie polecam okradł mnie. VIPEQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 @Unix2137 masz jakiś dowód? nie kupowałeś nic więc jak miałem cię okraść, zamieść screena z rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi