Skocz do zawartości
  • 0

Exception handling console input

Pytanie

Nie jestem pewny co do kategorii tematu, ale widziałem, że ktoś zadał pyt. dot vps to dałem tutaj.

Piszę tematy tylko jak mnie coś denerwuje albo irytuje bo zazwyczaj staram się znaleźć błędy sam albo przy pomocy Googla.

Teraz jednak nie mogę znaleźć tematu który mi pomoże.

Wszystkie pluginy itp. się normalnie ładują tylko nie da się pisać w konsoli żadnych komend np. /stop. Wcześniej było normalnie, ale teraz coś się zepsuło.

Błąd:

LmvjYMZ.png

System: Ubuntu 16

Maszyna: KVM

Silnik MC: PaperSpigot 1.8.8 R3 / BungeeCord

Nie działa na żadnym silniku

Powodzenia, dam reakcję za pomoc ;) 

https://skript.pl/temat/31774-exception-handling-console-input/

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dodam, że na bungeecordzie jest trochę inny error

20:21:43 [SEVERE] Exception in thread "main"
20:21:43 [SEVERE] java.io.IOException: Resource temporarily unavailable
20:21:43 [SEVERE]     at java.io.FileInputStream.read0(Native Method)
20:21:43 [SEVERE]     at java.io.FileInputStream.read(FileInputStream.java:207)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.internal.NonBlockingInputStream.read(NonBlockingInputStream.java:169)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.internal.NonBlockingInputStream.read(NonBlockingInputStream.java:137)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.internal.NonBlockingInputStream.read(NonBlockingInputStream.java:246)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.internal.InputStreamReader.read(InputStreamReader.java:261)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.internal.InputStreamReader.read(InputStreamReader.java:198)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.console.ConsoleReader.readCharacter(ConsoleReader.java:2145)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.console.ConsoleReader.readLine(ConsoleReader.java:2349)
20:21:43 [SEVERE]     at jline.console.ConsoleReader.readLine(ConsoleReader.java:2269)
20:21:43 [SEVERE]     at net.md_5.bungee.BungeeCordLauncher.main(BungeeCordLauncher.java:61)
20:21:43 [SEVERE]     at net.md_5.bungee.Bootstrap.main(Bootstrap.java:15)

https://skript.pl/temat/31774-exception-handling-console-input/#findComment-205884

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...