if {chceZweryfikowac::%player%} is "true":
delete {chceZweryfikowac::%player%}
send "&8&l» &7Przejdź teraz do okienka na Discordzie!"
if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%:
create text channel usluga-zweryfikuj1 in Kanały Weryfikacyjne
Nie działa mi linijka:
if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%: #POKAZUJE BŁĄD
create text channel usluga-zweryfikuj1 in Kanały Weryfikacyjne #TUTAJ NIC NIE POKAZUJE (MYŚLE ŻE JAK @UP ZROBIŁBYM DOBRZE TO BY POKAZAŁO ERRORA)
Logi errora z konsoli:
Spoiler
[PEWNA:GODZINA] [Server thread/ERROR]: can't understand this condition: '%{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%' (uslugaZweryfikuj.sk, line 21: if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%:')
[PEWNA:GODZINA] [Server thread/INFO]: Loaded [ILEŚ] scripts with a total of 6 triggers and 15 commands in 0.56 seconds
[PEWNA:GODZINA] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading the config and all scripts!
Pytanie
Gość KuzynProcesor
SIEMKA!
Ostatnio zacząłem robić sobie skrypt na weryfikację graczy z kontem discord.
Używam do tego dodatku Vixio
Kawałek skryptu:
if {chceZweryfikowac::%player%} is "true": delete {chceZweryfikowac::%player%} send "&8&l» &7Przejdź teraz do okienka na Discordzie!" if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%: create text channel usluga-zweryfikuj1 in Kanały WeryfikacyjneNie działa mi linijka:
if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%: #POKAZUJE BŁĄD create text channel usluga-zweryfikuj1 in Kanały Weryfikacyjne #TUTAJ NIC NIE POKAZUJE (MYŚLE ŻE JAK @UP ZROBIŁBYM DOBRZE TO BY POKAZAŁO ERRORA)Logi errora z konsoli:
[PEWNA:GODZINA] [Server thread/ERROR]: can't understand this condition: '%{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%' (uslugaZweryfikuj.sk, line 21: if %{kontoDiscord::%player%}% has role %[NIEZWERYFIKOWANY]%:') [PEWNA:GODZINA] [Server thread/INFO]: Loaded [ILEŚ] scripts with a total of 6 triggers and 15 commands in 0.56 seconds [PEWNA:GODZINA] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading the config and all scripts!--[ DZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA POMOC ]--
https://skript.pl/temat/31722-poprawi-mi-kto%C5%9B-ten-skrypt/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi