WiktorMasteR 19 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Witam ma do zaprezentowania poradnik MaxBans pewnie zdziwcie się czemu mam tak dużo postów a tak mało repek Byłem mało aktywny na formu a posiadam duże umiejętności odnośnie minecraft jestem otwarty na krytykę i jest to mój pierwszy poradnik ponieważ wcześniej wątpiłem w swój sukces na forum i dużo repek więc zaczynajmy /ban Nick powód banuje gracza na zawsze /tempban Nick czas jednostka powód banuje na czas /kick Nick powód wyrzuca gracza z serwera (nie banuje) /mute Nick powód wycisza gracza na serwerze /tempmute Nick czas jednoskta powód wycisza tymczasowo /immune Nick true/false dodaje gracza do whitelisty osób które nie można zbanować co prawda wyświetli się info że ktoś został zbanowany ale nie wyrzuci go i bendzię mógł normalnie wejść /warn ostrzega gracza działa to na zasadzie że jak gracz uzbiera 3 ostrzeżenia to zrobi się określona czynności /unwarn Nick usuwa ostrzeżenia z gracza /unban Nick odbanowuje gracza na serwerze przykładowe użycie np. komendy /tempban MaciejNinja 10 minutes cheaty dodałem jeszcze spolszczony plik message.yml 98% tylko te niezbędne wiadmości link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!przypominam że poradnik jest dla pluginu maxbans Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi