Kiler512 4 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) Zrobił by ktos coś takiego: Gracz który dostanie obrażenia np. Skoczy z wysokiego miejsca i spadło mu tam troche serduszek to wyświetla się to tzw. "Lekarzowi", ktory ma komende /ulecz i moze uleczyc tego gracza. I fajnie tez byłoby jakbyś zrobił takie coś, że mozna ustawic przycisk przez ktorego mozna zawolac lekarza. Edytowane 9 lutego 2019 przez bvcz Poprawiam formatowanie na jasnym stylu Notatka dodana przez bvcz Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nihksa 3 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) Mógł byś mi powiedzieć o co chodzi dokładnie z 1 zdaniem? Tu masz na razie komendy i guzik z wołaniem: Proszę o dodanie jakiś innych funkcji które mam dodać lub tam zmienić Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kiler512 4 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 53 minuty temu, Nihksa napisał: Mógł byś mi powiedzieć o co chodzi dokładnie z 1 zdaniem? Tu masz na razie komendy i guzik z wołaniem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę o dodanie jakiś innych funkcji które mam dodać lub tam zmienić W 1 zdaniu chodziło mi o to, że jak Gracz skoczy z wysokiego miejsca i ujmie mu serduszka, to wyświetla się wiadomość lekarzowi. I jeszcze fajnie byłoby gdyby Po śmierci Gracz respił się w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nihksa 3 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) dla lekarza ok. jeszcze 1 pytanie czy dokładnie od skoku czy o utracie danej ilości serc 1 serce to 1 hp. Zrobiłem ze jeżeli po utracie hp ma mniej niż 10 hp to wysyła komunikat Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak masz jakieś skrypty do pisania to jestem do usług. Tylko wolałbym cie gdzieś dodać FB, DSC by mieć lepszy kontakt jak będę pisał. Komendy: /lekarz <player> - ustawiasz lekarza ( dostaje auto permisję lecz ) /ulecz <player> - leczy gracza /ustaw szpital - ustawia miejsce po śmierci /lek daj - daje ci magiczny guzik do wołania lekarza Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kiler512 4 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 1 godzinę temu, Nihksa napisał: dla lekarza ok. jeszcze 1 pytanie czy dokładnie od skoku czy o utracie danej ilości serc 1 serce to 1 hp. Zrobiłem ze jeżeli po utracie hp ma mniej niż 10 hp to wysyła komunikat Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak masz jakieś skrypty do pisania to jestem do usług. Tylko wolałbym cie gdzieś dodać FB, DSC by mieć lepszy kontakt jak będę pisał. Komendy: /lekarz <player> - ustawiasz lekarza ( dostaje auto permisję lecz ) /ulecz <player> - leczy gracza /ustaw szpital - ustawia miejsce po śmierci /lek daj - daje ci magiczny guzik do wołania lekarza Od skoku chciałbym, i weź zmień z prywatnego na publiczny ten pastebin bo nie mg kodu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nihksa 3 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) Zrobione jak jeszcze masz coś do roboty to dawaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W dniu 9.02.2019 o 20:49, Kiler512 napisał: Od skoku chciałbym, i weź zmień z prywatnego na publiczny ten pastebin bo nie mg kodu zobaczyć działa? wszystko ok? Edytowane 9 lutego 2019 przez Nihksa Kiler512 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kiler512 4 Opublikowano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2019 11 godzin temu, Nihksa napisał: działa? wszystko ok? Tak wszystko good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kiler512 4
Zrobił by ktos coś takiego:
Gracz który dostanie obrażenia np. Skoczy z wysokiego miejsca i spadło mu tam troche serduszek to wyświetla się to tzw. "Lekarzowi",
ktory ma komende /ulecz i moze uleczyc tego gracza.
I fajnie tez byłoby jakbyś zrobił takie coś, że mozna ustawic przycisk przez ktorego mozna zawolac lekarza.
Edytowane przez bvczPoprawiam formatowanie na jasnym stylu
Notatka dodana przez bvcz
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi