CoreHelper.INSTANCE.registerVariables(this,
new UserNameVariable("ec_name")
/* Bla bla bla są jeszcze inne ale skupmy sie na jednej, najprostszej */
);
Tutaj zdjęcie z gry z tą zmienną: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Domyślam się, że coś śmiesznego pominąłem czy coś i to jest winą jakiegoś głupiego błędu ale nie mam pojęcia gdzie go mogłem popełnić. Dawajcie propozycje jak komuś się uda to dam jakąś tam reakcję .
Pytanie
STEINER 60
NAJGŁUPSZY I NAJDZIWNIEJSZY 'BŁĄD' NA ŚWIECIE W BUNGEETABLISTPLUS
Powodzenia
Zrobiona najprostsza zmienna BTLP nie działa mimo, że raczej wszystko jest git.
Kod zmiennej i jej rejestracji:
import codecrafter47.bungeetablistplus.api.bukkit.Variable; import org.bukkit.entity.Player; public class UserNameVariable extends Variable { public UserNameVariable(String name) { super(name); } @Override public String getReplacement(Player player) { return player.getName(); } }
public void registerVariables(Plugin plugin, Variable... variables) { for(Variable variable : variables) { BungeeTabListPlusBukkitAPI.registerVariable(plugin, variable); variableList.add(variable); } }
CoreHelper.INSTANCE.registerVariables(this, new UserNameVariable("ec_name") /* Bla bla bla są jeszcze inne ale skupmy sie na jednej, najprostszej */ );
Plugin.yml:
name: BlaBlaBlaMojaNazwa depend: ['BlaBlaBlaMojeAPI', 'BungeeTabListPlus'] author: BlaBlaBlaAutor version: BlaBlaBlaWersja website: 'BlaBlaBlaWWW' main: BlaBlaBlaKlasaGlowna description: 'BlaBlaBlaOpis'
Pluginy:
Paperspigot- Plugins (3): BlaBlaBlaMojeAPI, BungeeTabListPlus, BlaBlaBlaMojaNazwa Bungeecord - 2 pluginy: BlaBlaBlaMojeLogowanie, BungeeTabListPlus
Na silniku paperspigot jest to btlp co oczywiście jest w bibliotece pluginu i jest na pewno odpowiednie
Na silniku Bungeecord jest btlp to co powinno być i to też oczywiste.
Nie wywala ani 1 błędu nigdzie.
Tutaj co nie działa
:
1 Linijka z configu z tą zmienną która nie działa...:
- {text: "&8» &7Twoje konto: &e${viewer ec_name}"}
Tutaj zdjęcie z gry z tą zmienną: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Domyślam się, że coś śmiesznego pominąłem czy coś i to jest winą jakiegoś głupiego błędu ale nie mam pojęcia gdzie go mogłem popełnić. Dawajcie propozycje jak komuś się uda to dam jakąś tam reakcję
.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi