Witam, mam taki problem w skrypcie bo chcę zrobić skrypt który za walutę serwerową daję rangę, błąd jest w tym że jak mam 100 000 tej waluty serwerowej to i tak wyświetla się send "&cNie masz tylu ASCoins'ow" to arg 1 a chcę że jak ktoś ma np. 100 000 lub więcej
może własnie kupić tą rangęa osoby poniżej 100 000 nie mogą kupić bo wyświetla im się wiadomość Nie masz tylu ASCoins'ow
Mam nadzieje że ktoś z was rozumie w czym problem.
Z góry dzk! I proszę o szybką odpowiedz
Kawałek kodu:
variables:
{adyoomc.kupilvipa.%player%} = false
{adyoomc.ascoins.%player%} = 0
command /uzytkownikwykupilvipa542353-gratulacje [<player>]:
permission: adyoomc.owner
trigger:
if {adyoomc.kupilvipa.%arg 1%} is false:
if {adyoomc.ascoins.%arg 1%} is more than 99999:
set {adyoomc.kupilvipa.%arg 1%} to true
remove 100000 from {adyoomc.ascoins.%arg 1%}
execute console command "nadajrange %arg 1% VIP"
send players title "&a%arg 1% &7wykupil range &aVIP" with subtitle "&7Dziekujemy za wsparcie serwera!" for 7 seconds
else:
send "&cNie masz tylu ASCoins'ow" to arg 1
else:
send arg 1 title "" with subtitle "&cMasz juz wykupiona ta oferte." for 2 seconds
Pytanie
Adyoo 0
Witam, mam taki problem w skrypcie bo chcę zrobić skrypt który za walutę serwerową daję rangę, błąd jest w tym że jak mam 100 000 tej waluty serwerowej to i tak wyświetla się send "&cNie masz tylu ASCoins'ow" to arg 1 a chcę że jak ktoś ma np. 100 000 lub więcej
może własnie kupić tą rangęa osoby poniżej 100 000 nie mogą kupić bo wyświetla im się wiadomość Nie masz tylu ASCoins'ow
Mam nadzieje że ktoś z was rozumie w czym problem.
Z góry dzk! I proszę o szybką odpowiedz
Kawałek kodu:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi