spixeu 0 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Witam, potrzebuję skryptu, który będzie włączać nether o godzinie 17 i wyłączał go o godzinie 20. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 (edytowane) Zaraz Ci napiszę, zedytuje post Edycja zmiennych jest dowolna, tylko jak już to zamień wszędzie // Pisane na szybko - nie testowane.. Edytowane 21 stycznia 2019 przez ShadowEk Spacja mi się kliknęła -_- // Napisane spixeu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spixeu 0 Opublikowano 21 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 @ShadowEk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 W dniu 21.01.2019 o 14:44, spixeu napisał: @ShadowEk Ja mam 0 błędów. Nie posiadasz pewnego dodatku, wyślij mi swoje pluginy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spixeu 0
Witam, potrzebuję skryptu, który będzie włączać nether o godzinie 17 i wyłączał go o godzinie 20. Będę wdzięczny za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi