indjana 2 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Hi! Potrzebuje plugin normalny działający vanish na 1.12.2 lub skrypt byle by dobrze działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Zawsze używałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (www.spigotmc.org) nigdy mnie nie zawiódł, jak masz włączonego vanisha masz napisane na actionabarze że masz włączoną tą funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 indjana 2 Opublikowano 22 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 W dniu 19.01.2019 o 23:40, jaku49 napisał: Zawsze używałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (www.spigotmc.org) nigdy mnie nie zawiódł, jak masz włączonego vanisha masz napisane na actionabarze że masz włączoną tą funkcję. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
indjana 2
Hi! Potrzebuje plugin normalny działający vanish na 1.12.2 lub skrypt byle by dobrze działał
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi