Xyrusek 7 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 (edytowane) Hej, z dniem dzisiejszym chciałem troszkę popróbować z funnyguilds i spróbować wyciągnąć z niego dane do swojego pluginu, lecz niezbyt mi się to udało. Więc chciałbym tutaj zapytać w jaki sposób mógłbym utworzyć hook'a do wyciągania z fg wartości. Edytowane 16 stycznia 2019 przez Xyrusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spideusz 1 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 (edytowane) Pierwsze pobierz funny guilds, następnie wejdź na jego githuba i szukaj po klasach co potrzebujesz. Później otwórz budowę pakietu i zaimportuj do niego plik . jar FG Ja robiąc swojego Core pod serwa brałem z FunnyGuilds informacje na temat gracza ile ma punktów i jaki jest tak gildii. Można też brać więcej informacji, ale jak mówi trzeba na githuba wejść i pogrzebać w kodzie źródłowym Edytowane 19 stycznia 2019 przez Spideusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PietregTM 4 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Dokładnie tak jak opisał Spideusz wyżej. Przykładowo chcesz pobrać punkty gracza i dodać do nich 15. User u = User.get(p); Int points = u.getRank().getPoints(); u.getRank().setPoints(points+15); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 funnyguilds nie ma jakiegos api, wiec np. pobieranie rankingu, dostepnosc usera moga w kazdej chwili zmienic, a wtedy z aktualizacja pluginu na serwerze musisz wszystko poprawiac w swoim kodzie, w pluginie. funnyguilds dodaje swoje zmienne do placeholderapi, wiec czemu ich po prostu nie uzyjesz? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xyrusek 7
Hej, z dniem dzisiejszym chciałem troszkę popróbować z funnyguilds i spróbować wyciągnąć z niego dane do swojego pluginu, lecz niezbyt mi się to udało. Więc chciałbym tutaj zapytać w jaki sposób mógłbym utworzyć hook'a do wyciągania z fg wartości.
Edytowane przez XyrusekOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi