Skocz do zawartości

Marzenia ludzkości...

Gość Usunięty#14280

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#14280

Woo, siemano!

Przychodzę dzisiaj do was z taką dosyć ciekawą zabawą, która jest na poziomie 2/10 lecz zaprezentuję wam ją. Cała zabawa polega na wymyśleniu czegoś w rodzaju "marzenia dla siebie i osoby poniżej". Dokładniej tłumacząc. Wymyślasz dwa marzenia jedno swoje drugie dla kogoś, w tym drugim musisz oznaczyć osobę która takie marzenie mogłaby mieć. Jeżeli ktoś został oznaczony, nie przejmuj się tym, chodzi w tym o to, że jeżeli ktoś został oznaczony i nie jesteś to ty zaprzecz tej osobie, napisz swoje marzenie, a następnie napisz marzenie dla kolejnej osoby. I tak ciągle aż do końca świata. Każda osoba może zacytować dane marzenie i odpowiedzieć na nie (ta osoba nie wlicza się do zabawy jeżeli napisze nie)

Zasady zabawy

Aby uniknąć niepotrzebnych kłótni w tym temacie, wyzwisk etc. stworzę do całej zabawy krótki regulamin.

1. Wszyscy uczestnicy zabawy zobowiązują się do:

§1.1 Przestrzegania zasad kultury osobistej podczas podawania marzeń dla innych użytkowników lub komentowania własnych. *

• pisania bez capslocka
  • dobierania odpowiednich słów do swojej wypowiedzi
  • przestrzegania netykiety w sieci
  • pisania w kulturalny sposób, bez wyzwisk i przekleństw kierowanych w stronę innych użytkowników.

* Wszyscy użytkownicy rozpoczynający zabawę zobowiązują się do przestrzegania tego regulaminu. Regulamin może być na bieżąco edytowany.

Dobrze, a więc ja zacznę.

Moim marzeniem jest zostać znanym programistą na całym świecie.

Marzeniem @heyn jest zostać sławnym.

https://skript.pl/temat/31282-marzenia-ludzko%C5%9Bci/

• 2 tygodnie później...
Gość Usunięty#14280
W dniu 13.01.2019 o 15:24, heyn napisał:

Ja już jestem sławny :nokappa:

Moim marzeniem jest grać dobrze w minecrafta

Marzeniem @Blackuusa jest bycie w moderacji na feerko (o ile już nim nie jesteś, nie wchodziłem tam dawno :nokappa:

Chetnie bym byl w moderacji. Bylem w Build Teamie ale zrezygnowalem wiec mozemy uznac ze tak jest to moje marzenie :) 

Marzeniem @SupcioXD jest pisac skrypty xD

Edytowane przez Blackuus
https://skript.pl/temat/31282-marzenia-ludzko%C5%9Bci/#findComment-204109

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...