Anastair 64 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Witam, mam kilka pytań. 1. Czy clear {zmienna.%player%} kasuje zmienną? 2.W variables mam ustawione zmienne typu {skript.%player%} a chce skasować je dla wszystkich. Nie chce skasować ją tylko dla osoby wpisującej czyli %player%. Jak mam to zrobić? {Skript.*}? Edytowane 24 września 2014 przez User987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anemonex 125 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 Nie jestem pewien, ale chyba tylko ustawia na 'none'.Chyba delete, czy tam remove usuwało zmienną. Anastair 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 2) {skript::*} 1) clear czyści, delete usuwa, chociaż... wychodzi prawie na to sano w sk :g Anastair 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RedekDMG 11 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Usun variable wszystkim graczom w pliku variables.csv, lub zróbcommand /cz: trigger: if player has permission "czyszczenie.var": loop all players: clear {zmienna.%loop-player%} Edytowane 24 września 2014 przez RedekDMG Anastair 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 24 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 Dziękuje wszystkim za pomoc, troperekers emotka zasłoniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 @Up {skript::*}Napisz czy mogę już zamknac :g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 24 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 Można, można. Chociaż jeszcze nie przetestowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anastair 64
Witam, mam kilka pytań.
1. Czy
2.W variables mam ustawione zmienne typu {skript.%player%} a chce skasować je dla wszystkich. Nie chce skasować ją tylko dla osoby wpisującej czyli %player%. Jak mam to zrobić?
{Skript.*}?
Edytowane przez User987Odnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi