Gudox 0 Opublikowano 7 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2019 Napisze ktoś skrypt, że jak zrobię tabliczkę na skrzynce z napisem prywatne, to tylko ja będę mógł ja otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 7 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) on sign change: if line 1 of event-block is "[Prywatne]": set {Pr::%location of block under event-block%} to true on rightclick: if event-block is chest: if {Pr::%location of event-block%} is true: cancel event send " &6Blok jest chroniony" on break: if event-block is sign: if line 1 of event-block is "[Prywatne]": set {Pr::%location of block under event-block%} to false Edytowane 7 stycznia 2019 przez xAxee sebo90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gudox 0
Napisze ktoś skrypt, że jak zrobię tabliczkę na skrzynce z napisem prywatne, to tylko ja będę mógł ja otwierać.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi