sixtro 0 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Napisałem skrypt na bossy, lecz gdy chcę załadować skrypt serwer ładuję się 10 min, a gdy wchodzę wywala mi oto ten error i serwer się wyłącza. skrypt: Mam dodatki: skrayfall, skquery, wildskript, piratesk, skdrago, tutaj ssy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 4 stycznia 2019 przez sixtro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Mozliwe dlatego ze twoj skrypt ma rozszezenie .sh a powinien miec .sk (start.sh na start.sk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sixtro 0 Opublikowano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, xAxee napisał: Mozliwe dlatego ze twoj skrypt ma rozszezenie .sh a powinien miec .sk (start.sh na start.sk) mam rozszezenie .sk a nie sh tutaj masz ss Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kawałek z spigot.yml timeout-time: 60 restart-on-crash: true restart-script: ./start.sh Edytowane 4 stycznia 2019 przez sixtro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanafu 36 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 xAxee ale to nie jest skrypt na te bossy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sixtro 0
Napisałem skrypt na bossy, lecz gdy chcę załadować skrypt serwer ładuję się 10 min, a gdy wchodzę wywala mi oto ten error i serwer się wyłącza.
skrypt:
Mam dodatki: skrayfall, skquery, wildskript, piratesk, skdrago,
tutaj ssy:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi