Witam potrzeba mi dość skomplikowanego skryptu pvp.
Jeżeli gracz wpiszę ./ulepsz wyskoczy mu menu chestcommanda (tu podłoże komędy poniżej samemu :D)
i teraz tak potrzeba mi skryptu
./ulepszogien jeżeli gracz ma w RĘCE miecz i w ./bal np 100 to miecz sie enchantuje na fire aspect 1 ale jezeli miecz juz ma fireaspect 1 i gracz ma na koncie np 200 to enchantuje mu sie na fireaspect 2 jezeli nie dostaje komunikat że brak środków.
co do ilosci komed to takie same do sharpness 1-5 lvl ($$$ moze byc np 1 ja sobie zmienie) unbreak tak samo do 5
acha jezeli gosc nie ma miecza to wyskakuje mu komunikat zeby wzial go do reki
./ulepszostrosc
./ulepszwytrzymalosc
(np takie komedy)
;)
Ps. jak komuś się chce moze jeszcze zrobic to z armorem prot 1-5 ubreak 1-5
Pytanie
TheDarkRider 1
Witam potrzeba mi dość skomplikowanego skryptu pvp.
Jeżeli gracz wpiszę ./ulepsz wyskoczy mu menu chestcommanda (tu podłoże komędy poniżej samemu :D)
i teraz tak potrzeba mi skryptu
./ulepszogien jeżeli gracz ma w RĘCE miecz i w ./bal np 100 to miecz sie enchantuje na fire aspect 1 ale jezeli miecz juz ma fireaspect 1 i gracz ma na koncie np 200 to enchantuje mu sie na fireaspect 2 jezeli nie dostaje komunikat że brak środków.
co do ilosci komed to takie same do sharpness 1-5 lvl ($$$ moze byc np 1 ja sobie zmienie) unbreak tak samo do 5
acha jezeli gosc nie ma miecza to wyskakuje mu komunikat zeby wzial go do reki
./ulepszostrosc
./ulepszwytrzymalosc
(np takie komedy)
;)
Ps. jak komuś się chce moze jeszcze zrobic to z armorem prot 1-5 ubreak 1-5
Pozdrawiam :D
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi