Usunięty#14280 10 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Czeeść ^_^ Przyszedłem tutaj aby przekazać wam tą niezwykle ważną nowinę jaką jest coś tajemniczego, dziwnego - mój powrót. Nigdy nie byłem tutaj jakoś rozpoznawany więc nie jest to nic dziwnego. Pod koniec 2017 roku założyłem tutaj konto i przestałem publikować jakiekolwiek posty, dawać jakiekolwiek oznaki mojego istnienia na tej planecie. Dzisiaj wracam - po dwóch latach wróciłem tutaj aby komentować i dalej rozwijać swoje zainteresowania - programowanie, komentowanie i budowanie we wszystkim znanej grze - minecraft. Jako iż rozpoczęliśmy wczoraj nowy rok pragnę wam złożyć najserdeczniejsze życzenia - zdrowia, szczęścia, radości i wszystkiego o czym marzycie. Mam nadzieję, że wasze community się nie zmieniło i dalej będziecie mi chętni do pomocy. Jeżeli ja będę wiedział jak wam pomóc również to zrobię. Teraz może coś o mnie i o moich projektach. Ostatnimi czasy tworzyłem bota na discordzie w języku JavaScript, library discord.js. Miał on kilka swoich wersji ale do tej pory żadna z nich nie osiągnęła wymaganego przez niego sukcesu. Bardzo dużo czasu spędzam także na budowaniu w kultowym tytule z bodajże 2009 (jak się pomyliłem to możecie mnie pod spodem poprawić) czyli wszystkim znanej grze Minecraft. Byłem członkiem takich ekip jak np CraftCast, rekrut w MineCube, obecnie jestem rekrutem w Lion's Cavity, planuję niebawem powrót do CraftCast kiedy wszystko mi się ułoży. A więc teraz kilka krótkich zdań o mnie. Nie jestem pełnoletni, chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej w pewnej miejscowości, mam na imię Jakub. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest pop, a ulubionym wykonawcą Ed Sheran. Nigdy nie interesowały mnie rapy. Od klasy 4 szkoły podstawowej moim ulubionym sportem jest koszykówka, bardzo często w nią gram. Sport jednak nigdy nie był moją najlepszą stroną. Według mnie, uczę się bardzo dobrze, jakoś samo mi to przychodzi bez zakuwania czy innych takich metod. Jeżeli macie do mnie jakieś pytania to możecie pod spodem pisać, bardzo chętnie wam na nie wszystkie odpowiem (w miarę możliwości oczywiście) Z poważaniem, Blackuuuu knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 aha, i tak Cię nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#14280 10 Opublikowano 1 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Godzinę temu, boleknowak napisał: aha, i tak Cię nie znam A ja Ciebie znam Pamiętam, że tworzyłeś bota dla PGT na discordzie i kiedyś do ciebie pisałem nawet o bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi