jakubuteq__ 1 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 mam problem z core bo nie działa pomoze ktoś to ogarnać ? jak wgrac to core mam np. core z neta to jak to wgrac mam serwery lobby,easyhc,bungeecord na localhost jak ktos by mogl to niech opise mi jak to zrobic odrazu dziekuje z gory jak ktos pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubuteq__ 1 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 19 minut temu, bvcz napisał: Ten temat został przeniesiony. gdzie to zostalo przeniesione nie ogarniam za bardzo tej strony jeszcze ? XD Do odpowiedniego działu, tak aby temat pytania zgadzał się z kategorią na forum Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 a na jaki serwer masz core? Jaki serwer przystosowany do core? Bo jedyny u ciebie wybór to easyhc lub lobby, ale raczej easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubuteq__ 1 Opublikowano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 W dniu 31.12.2018 o 12:11, HotAngel2K17 napisał: a na jaki serwer masz core? Jaki serwer przystosowany do core? Bo jedyny u ciebie wybór to easyhc lub lobby, ale raczej easyhc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jakubuteq__ 1
mam problem z core bo nie działa pomoze ktoś to ogarnać ?
jak wgrac to core mam np. core z neta to jak to wgrac mam serwery lobby,easyhc,bungeecord na localhost
jak ktos by mogl to niech opise mi jak to zrobic
odrazu dziekuje z gory jak ktos pomoze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi