Eloski 1 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Witam, chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na sprawdzanie w jakiej grupie (randze) znajduje się gracz np. if player in group "Admin": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eloski 1 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 10 godzin temu, xxdamixx napisał: potrzebuje jakieś jeszcze pluginy oprócz Skript, SkQuery i WildScript?? a poza tym t linijce 4 jest błąd. Powinno być %arg 1's group% lub %argument's group% zamiast %Player's group% Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 4 minuty temu, Eloski napisał: a poza tym t linijce 4 jest błąd. Powinno być %arg 1's group% lub %argument's group% zamiast %Player's group% jak wiesz lepiej to czemu prosisz o skrypt? XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eloski 1 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 1 minutę temu, Addiss9 napisał: jak wiesz lepiej to czemu prosisz o skrypt? XDDD prosiłem tylko o skrypt na sprawdzanie rangi a tutaj mi sie nie zgadza bo to by wyswietlała moja ranga/grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Eloski 1
Witam, chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na sprawdzanie w jakiej grupie (randze) znajduje się gracz np.
if player in group "Admin":
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi