Twizu 0 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Potrzebuje prostego skryptu na teleportacja na hub serwera bungeecord. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 226 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 2 godziny temu, Twizu napisał: Potrzebuje prostego skryptu na teleportacja na hub serwera bungeecord. Pomoże ktoś? -/server lobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Twizu 0 Opublikowano 27 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Wiem ale żeby tego nie pisać, ale już mam dzięki 51 minut temu, gnomq2000 napisał: -/server lobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 command /lobby: trigger: send player title "&8- &4&lLOBBY &8-" with subtitle "&aZostales przeniesiony na serwer lobby!" for 1.5 seconds bungee cord connect player to "NAZWA LOBBY" # jesli bedziesz mial błąd to usun spacje miedzy bungee cord. Dodałem trochę od siebie KsiazeZeBajki_OG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Twizu 0
Potrzebuje prostego skryptu na teleportacja na hub serwera bungeecord. Pomoże ktoś?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi