sworip 50 Opublikowano 25 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2018 Witam! Czy dałoby się zrobić by kilof o nazwie &6&lXPickaxe Kopal dziurę 3x3 zamiast jednego klocka? Jak tak to mógłby mi ktoś go napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 25 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2018 on rightclick: if player's tool is diamond hoe named "&bWiertlo" with lore "{@Lore_Wiertlo}": if {Energia_Wiertlo::%player%} is more than or equal to 2: target block is not bedrock: loop blocks in radius 2 around target block: wait 1 tick if loop-blocks is not bedrock: if {Energia_Wiertlo::%player%} is more than or equal to 2: if loop-blocks is stone: drop stone remove 2 from {Energia_Wiertlo::%player%} set loop-blocks to air set lore of player's tool to "{@Lore_Wiertlo}" else: send " " to console else: send "&cTwoje wiertlo posiada zbyt malo energii! Naladuj je!" to player stop else: send " " to console else: send "&cNie mozesz zniszczyc bedrocka!" to player stop else: send "&cTwoje wiertlo posiada zbyt malo energii! Naladuj je!" to player stop Proszę bardzo. Jest to duży kawał skryptu z mojego własnego, weź z niego to co ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Czy dałoby się zrobić by kilof o nazwie &6&lXPickaxe Kopal dziurę 3x3 zamiast jednego klocka? Jak tak to mógłby mi ktoś go napisać?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi