Gonti 27 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) SkyCash ۩ −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−۩O mnie: Cześć! Nazywam się Michał oraz mam 15 lat, od 5 lat mieszkam w Szwecji, mam parę zainteresowań, ale kogo to obchodzi ;). Mam spore doświadczenie w tworzeniu serwera, byłem setki razy administratorem oraz posiadałem setki własnych serwerów, nie które wypaliły a niektóre nawet nie wystartowały. W minecrafta gram od wersji na przeglądarce (web) i przez ten czas zdobyłem dużo doświadczenia. Jestem szczery, wyrozumiały oraz dojrzały (według mnie).O serwerze: Sam nie wiem do końca, jaki to będzie serwer. Myślałem trochę o Survivalu na jednej wielkiej wyspie czy różnymi dodatkami. Serwer będzie na wersje 1.13-1.13.2 lub 1.8-1.12.2. Nie planuje, żeby to był wielki serwer, chciałbym, żeby grało na nim stałe 20-30 graczy. Wtedy byłbym zadowolony.Kogo szukam?: Poszukuje tych bardziej doświadczonych oraz tych mniej, lecz jeżeli nie masz doświadczenia wymagam od ciebie dużego zaangażowania oraz chęci do zdobycia tego doświadczenia. Poszukuje Technika, Admina, Moderatora, Helpera oraz Budowniczego.Czego oczekuje?: Na pewno oczekuję zaangażowania oraz chęci, jeżeli masz zamiar dołączyć do ekipy oraz nic nie robić to proszę nie pisz podania. Oczekuje dobrego kontaktu poprzez komunikator discord. Dojrzałości, ukończone 14 lat, mikrofon, mutacje, cierpliwości oraz wytrwałości. Od technika wymagam skonfigurowanie serwera na wersje 1.13-1.13.2 lub 1.8-1.12.2 (bez pisania autorskich pluginów, chyba że jeżeli technik chce). Od budowniczego wymagam pomocy w budowaniu różnych struktur w stylu średniowiecznym.Co oferuje?: Na początek nie oferuje wynagrodzenia pieniężnego, jedynie po starcie jeżeli wszystko będzie ładnie śmigać mogę coś dać, lecz nie obiecuje. Oferuję autorsko skonfigurowany serwer, nie żadne paczki pluginów z internetu. Oferuje dobry kontakt poprzez discorda, dojrzałości oraz mile spędzony czas. // Wiem, że wszyscy chcą tylko pieniędzy, lecz mam nadzieję, że znajdą się ludzie, którzy nie będą wymagać pieniędzy.Podania: Podania proszę składać tutaj: https://goo.gl/forms/6v6wY1MZuh2AENDI2Kontakt: Discord: Gonti#2908 Pozdrawiam Michał ۩ −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−۩ Edytowane 31 grudnia 2018 przez Gonti gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam36 1 Opublikowano 24 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 W dniu 23.12.2018 o 12:28, Gonti napisał: Mam spore doświadczenie w tworzeniu serwera, byłem setki razy administratorem oraz posiadałem setki własnych serwerów, nie które wypaliły a niektóre nawet nie wystartowały. No nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem, nie miałeś styczności z graczami, jeśli serwery nie wypaliły i nie były otwarte dla innych. Domena nawet nie jest zarejestrowana. MrCarrot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 24 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Adam36 napisał: No nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem, nie miałeś styczności z graczami, jeśli serwery nie wypaliły i nie były otwarte dla innych. Domena nawet nie jest zarejestrowana. Hmm? Napisałem przecież wyraźnie, "nie które wypaliły a nie które nawet nie wystartowały." Edytowane 24 grudnia 2018 przez Gonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 24 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 (edytowane) W dniu 24.12.2018 o 15:56, Adam36 napisał: No nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem, nie miałeś styczności z graczami, jeśli serwery nie wypaliły i nie były otwarte dla innych. Domena nawet nie jest zarejestrowana. Czekamy aż serwis nazwa.pl ją zarejestruje. Edytowane 28 grudnia 2018 przez MrCarrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Nie polecam pracują z @MrCarrot 14 letnim trollem internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 W dniu 26.12.2018 o 10:37, crejk napisał: Nie polecam pracują z @MrCarrot 14 letnim trollem internetowym. Już z nim nie pracuje, jego zachowanie to żenada Jeżeli ktos chce ssy z rozmów zapraszam dc: Gonti#2908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Nie polecam https://imgur.com/KxD0zJQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 4 minuty temu, MrCarrot napisał: Nie polecam https://imgur.com/KxD0zJQ No i dobrze ci napisałem? czemu nie pokażesz tego co było później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) Spoiler GontiDziś o 13:32 No jak mówiłem, to nie wyjdzie Nie jesteś technikiem tylko zwykłym trollem który sie bawi, nie umiesz programować tylko pisać jakieś smieszne skrypty csskrouble ;vDziś o 13:40 GontiDziś o 13:40 no co? taka prawda, każdy ci to na forum wypomina csskrouble ;v Dziś o 13:41 lel tylko pomagałem ci w serwerze a ty odrazu wkurwiasz się jak mały dzieciaczek, jak odchodzę XDD Gonti Dziś o 13:43 nie wkurwiam? napisałem tylko prawdę, nie moja wina ze zachowujesz się jak byś miał 13 lat i wkurwiasz wszystkich swoich zachowaniem żenada csskrouble ;v Dziś o 13:44 wiem twoje zachowanie to żenada Gonti Dziś o 13:45 moje zachowanie? co ja ci takiego zrobiłem? csskrouble ;v Dziś o 13:48 $mute @Gonti żenada StartIT BOTDziś o 13:48 Wyciszono uzytkownika Gonti#2908. GontiDziś o 13:48 no właśnie csskrouble ;vDziś o 13:49 $ban @Gonti żenada StartIT BOTDziś o 13:49 Zbanowano uzytkownika Gonti#2908 z powodem: "żenada". Edytowane 28 grudnia 2018 przez bvcz Wstawiam przekopiowany tekst w spoiler Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxdamixx 33 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Chcę zostać technikiem, mam duże doświadczenie, zajmowałem się dziesiątkami serwerów. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 15 minut temu, xxdamixx napisał: Chcę zostać technikiem, mam duże doświadczenie, zajmowałem się dziesiątkami serwerów. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz na pv Musisz napisać podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 18 godzin temu, xxdamixx napisał: Chcę zostać technikiem, mam duże doświadczenie, zajmowałem się dziesiątkami serwerów. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz na pv osobiście nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 3 godziny temu, MrCarrot napisał: osobiście nie polecam. Dlaczego nie polecasz ;)? + Przestaniesz mi spamic pod postem? Napisałeś już raz że nie polecasz wiec po co piszesz drugi raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 4 godziny temu, Gonti napisał: Dlaczego nie polecasz ;)? + Przestaniesz mi spamic pod postem? Napisałeś już raz że nie polecasz wiec po co piszesz drugi raz? Hmm, codziennie mnie wyzywales, wrecz zmuszales do pisania skryptow i nie dawales mi spokoju na 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 (edytowane) 48 minut temu, MrCarrot napisał: Hmm, codziennie mnie wyzywales, wrecz zmuszales do pisania skryptow i nie dawales mi spokoju na 5 minut ??? Sam mnie cały czas wyzywałeś po czym dodałeś że to 4fun. Nie zmuszałem cie do pisania skryptów lecz chciałeś wystartować serwer w 3 dni xDDDD więc mówiłem ci żebyś coś robił zamiast siedzieć i spamować mi jakimiś emotkami. Jeżeli nadal zamierzasz się kłócić to zapraszam cie na pw ponieważ robisz tu syf Edytowane 31 grudnia 2018 przez Gonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Ekipa znaleziona, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanik11 61 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi