Skocz do zawartości

Administracja

Gonti

Rekomendowane odpowiedzi

SkyCash
۩ −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−۩

O mnie: Cześć! Nazywam się Michał oraz mam 15 lat, od 5 lat mieszkam w Szwecji, mam parę zainteresowań, ale kogo to obchodzi ;). Mam spore doświadczenie w tworzeniu serwera, byłem setki razy administratorem oraz posiadałem setki własnych serwerów, nie które wypaliły a niektóre nawet nie wystartowały. W minecrafta gram od wersji na przeglądarce (web) i przez ten czas zdobyłem dużo doświadczenia. Jestem szczery, wyrozumiały oraz dojrzały (według mnie).

O serwerze: Sam nie wiem do końca, jaki to będzie serwer. Myślałem trochę o Survivalu na jednej wielkiej wyspie czy różnymi dodatkami. Serwer będzie na wersje 1.13-1.13.2 lub 1.8-1.12.2. Nie planuje, żeby to był wielki serwer, chciałbym, żeby grało na nim stałe 20-30 graczy. Wtedy byłbym zadowolony.

Kogo szukam?: Poszukuje tych bardziej doświadczonych oraz tych mniej, lecz jeżeli nie masz doświadczenia wymagam od ciebie dużego zaangażowania oraz chęci do zdobycia tego doświadczenia. Poszukuje Technika, Admina, Moderatora, Helpera oraz Budowniczego.

Czego oczekuje?: Na pewno oczekuję zaangażowania oraz chęci, jeżeli masz zamiar dołączyć do ekipy oraz nic nie robić to proszę nie pisz podania. Oczekuje dobrego kontaktu poprzez komunikator discord. Dojrzałości, ukończone 14 lat, mikrofon, mutacje, cierpliwości oraz wytrwałości. Od technika wymagam skonfigurowanie serwera na wersje 1.13-1.13.2 lub 1.8-1.12.2 (bez pisania autorskich pluginów, chyba że jeżeli technik chce). Od budowniczego wymagam pomocy w budowaniu różnych struktur w stylu średniowiecznym.

Co oferuje?: Na początek nie oferuje wynagrodzenia pieniężnego, jedynie po starcie jeżeli wszystko będzie ładnie śmigać mogę coś dać, lecz nie obiecuje. Oferuję autorsko skonfigurowany serwer, nie żadne paczki pluginów z internetu. Oferuje dobry kontakt poprzez discorda, dojrzałości oraz mile spędzony czas. // Wiem, że wszyscy chcą tylko pieniędzy, lecz mam nadzieję, że znajdą się ludzie, którzy nie będą wymagać pieniędzy.

Podania: Podania proszę składać tutaj: https://goo.gl/forms/6v6wY1MZuh2AENDI2

Kontakt: Discord: Gonti#2908

Pozdrawiam Michał

۩ −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−۩

Edytowane przez Gonti

W dniu ‎23‎.‎12‎.‎2018 o 12:28, Gonti napisał:

Mam spore doświadczenie w tworzeniu serwera, byłem setki razy administratorem oraz posiadałem setki własnych serwerów, nie które wypaliły a niektóre nawet nie wystartowały.

No nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem, nie miałeś styczności z graczami, jeśli serwery nie wypaliły i nie były otwarte dla innych.
mdpJoCL.png 
Domena nawet nie jest zarejestrowana.

2 godziny temu, Adam36 napisał:

No nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem, nie miałeś styczności z graczami, jeśli serwery nie wypaliły i nie były otwarte dla innych.
mdpJoCL.png 

Hmm? Napisałem przecież wyraźnie, "nie które wypaliły a nie które nawet nie wystartowały." 

Edytowane przez Gonti

W dniu 24.12.2018 o 15:56, Adam36 napisał:

mdpJoCL.png 

Czekamy aż serwis nazwa.pl ją zarejestruje.

Edytowane przez MrCarrot

Spoiler

GontiDziś o 13:32

No jak mówiłem, to nie wyjdzie

Nie jesteś technikiem tylko zwykłym trollem który sie bawi, nie umiesz programować tylko pisać jakieś smieszne skrypty ?

csskrouble ;vDziś o 13:40

:facepalm: 

GontiDziś o 13:40

no co? taka prawda, każdy ci to na forum wypomina 

csskrouble ;v Dziś o 13:41

lel

tylko pomagałem ci w serwerze

a ty odrazu wkurwiasz się jak mały dzieciaczek, jak odchodzę

XDD

Gonti Dziś o 13:43

nie wkurwiam?

napisałem tylko prawdę, nie moja wina ze zachowujesz się jak byś miał 13 lat i wkurwiasz wszystkich swoich zachowaniem

żenada

csskrouble ;v Dziś o 13:44

wiem twoje zachowanie to żenada

Gonti Dziś o 13:45

moje zachowanie? co ja ci takiego zrobiłem?

csskrouble ;v Dziś o 13:48

$mute @Gonti żenada

StartIT ?BOTDziś o 13:48

Wyciszono uzytkownika Gonti#2908.

GontiDziś o 13:48

no właśnie 

csskrouble ;vDziś o 13:49

$ban @Gonti żenada

StartIT ?BOTDziś o 13:49

Zbanowano uzytkownika Gonti#2908 z powodem: "żenada".

Edytowane przez bvcz
bvcz

Wstawiam przekopiowany tekst w spoiler

Notatka dodana przez bvcz

4 godziny temu, Gonti napisał:

Dlaczego nie polecasz ;)?

+ Przestaniesz mi spamic pod postem? Napisałeś już raz że nie polecasz wiec po co piszesz drugi raz?

Hmm, codziennie mnie wyzywales, wrecz zmuszales do pisania skryptow i nie dawales mi spokoju na 5 minut

48 minut temu, MrCarrot napisał:

Hmm, codziennie mnie wyzywales, wrecz zmuszales do pisania skryptow i nie dawales mi spokoju na 5 minut

??? Sam mnie cały czas wyzywałeś po czym dodałeś że to 4fun.

Nie zmuszałem cie do pisania skryptów lecz chciałeś wystartować serwer w 3 dni xDDDD więc mówiłem ci żebyś coś robił zamiast siedzieć i spamować mi jakimiś emotkami.

Jeżeli nadal zamierzasz się kłócić to zapraszam cie na pw ponieważ robisz tu syf

Edytowane przez Gonti

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...