Gudox 0 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Wgrałem plugin skript i nie działa. logi: Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Przecież wszystko jest okej. To ostrzeżenie informuje Cię, że nie plugin nie znalazł skryptów i powinieneś jakieś dodać. Chyba, że takowe wgrałeś i nie są wygrywane przez Skripta, wtedy to już zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gudox 0 Opublikowano 16 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Wgrywałem skrypty i nie działały, ale problem już rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gudox 0
Wgrałem plugin skript i nie działa.
logi:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi