XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 Siema sortuje sobie liste userow i gdy daje je na taba do bungee tablist plus to dziala ale nw jak zrobic gettera w ktorym podaje sie plac'a i zwraca wynik pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 11 godzin temu, XXXXXXXXXX napisał: Siema sortuje sobie liste userow i gdy daje je na taba do bungee tablist plus to dziala ale nw jak zrobic gettera w ktorym podaje sie plac'a i zwraca wynik pomoze ktos? zrob sobie int, loopuj elementy, powiekszaj int i sprawdzaj czy dany element to ten ktorego szukasz, wtedy zwracaj int Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 16 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 2 godziny temu, yooniks napisał: zrob sobie int, loopuj elementy, powiekszaj int i sprawdzaj czy dany element to ten ktorego szukasz, wtedy zwracaj int Dobra zrobiłem. Wiesz może jak zloopować wszystkie EntityWitcher? Bo gdy robie rl to one zostaja a w onDisable je usuwam pakietem. Nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 6 godzin temu, XXXXXXXXXX napisał: Dobra zrobiłem. Wiesz może jak zloopować wszystkie EntityWitcher? Bo gdy robie rl to one zostaja a w onDisable je usuwam pakietem. Nie wiem o co chodzi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! czym jest EntityWitcher? mozesz loopowac wszystkie entity i sprawdzac czym są. Czemu pakietem i czemu robisz reload =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
Siema sortuje sobie liste userow i gdy daje je na taba do bungee tablist plus to dziala
ale nw jak zrobic gettera w ktorym podaje sie plac'a i zwraca wynik pomoze ktos?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi