Potrzebuję skryptu na płeć i sklep. Mój obecny skript coś zawiódł, no i nie działa (Początkowo działał!).
Więc, dlatego chciałabym poprosić o tą drobną rzecz (Co do sklepu to trudniejszą, raczej).
W spoilerze znajdą się informacje, co powinno się znaleźć:
Spoiler
SKRIPT - PŁEĆ
3 rozdaje płci:
- Mężczyzna
- Kobieta
- Taka, która będzie nijaką. Chciałabym by na chacie jej nie było widać.
By zmienić płeć, lub ją ustawić będzie to komenda /mezczyzna /kobieta (alias: chlopak a drugi alias [do kobiety]: dziewczyna)
I komenda na usuniecie płci (zostanie w tej nijakiej) dopóki się nie ustawi tych płci co u góry.
SKRIPT - SKLEP:
- 2 rangi, można ustawić byle jakie
- 1 item
- Waluta, może być losowa, za tą walutę będzie można kupować rangi i itemy.
Wystarczy mi tylko tyle ze sklepu, bo resztę sobie sama zrobię (potrzebuje przykładu :V), bo ostatni skript co dostałam w jakimś wątku zawierał w 300 linijkach (chyba) błąd.
Pytanie
Taesiuu 2
Witam serdecznie.
Potrzebuję skryptu na płeć i sklep. Mój obecny skript coś zawiódł, no i nie działa (Początkowo działał!).
Więc, dlatego chciałabym poprosić o tą drobną rzecz (Co do sklepu to trudniejszą, raczej).
W spoilerze znajdą się informacje, co powinno się znaleźć:
SKRIPT - PŁEĆ
3 rozdaje płci:
- Mężczyzna
- Kobieta
- Taka, która będzie nijaką. Chciałabym by na chacie jej nie było widać.
By zmienić płeć, lub ją ustawić będzie to komenda /mezczyzna /kobieta (alias: chlopak a drugi alias [do kobiety]: dziewczyna)
I komenda na usuniecie płci (zostanie w tej nijakiej) dopóki się nie ustawi tych płci co u góry.
SKRIPT - SKLEP:
- 2 rangi, można ustawić byle jakie
- 1 item
- Waluta, może być losowa, za tą walutę będzie można kupować rangi i itemy.
Wystarczy mi tylko tyle ze sklepu, bo resztę sobie sama zrobię (potrzebuje przykładu :V), bo ostatni skript co dostałam w jakimś wątku zawierał w 300 linijkach (chyba) błąd.
Dziękuje za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi