Skocz do zawartości

Minecraft 1.14 (Snapshot 18w50a) Nowa wioska! Dzwon, Wędzarka & Piec Hutniczy, Nowe Tekstury :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Musisz kraść styl miniaturek? i je przerabiać?

Poza tym wszystko co jest tu powiedziane ściągnąłeś od tidzimi'ego jedyne co masz innego w tym filmie to głos.

Jest już osoba która przedstawia snapshoty i robi to bardzo dobrze po co kolejna?

1 godzinę temu, Denger_ napisał:

Musisz kraść styl miniaturek? i je przerabiać?

Poza tym wszystko co jest tu powiedziane ściągnąłeś od tidzimi'ego jedyne co masz innego w tym filmie to głos.

Jest już osoba która przedstawia snapshoty i robi to bardzo dobrze po co kolejna?

jaki w tym widzisz problem? Każdy nagrywa to co chce, 3/4 youtuba kradnie miniaturki, oraz te filmy są "koloryzowane" aby było więcej wyświetleń itd

19 minut temu, HotAngel2K17 napisał:

jaki w tym widzisz problem? Każdy nagrywa to co chce, 3/4 youtuba kradnie miniaturki, oraz te filmy są "koloryzowane" aby było więcej wyświetleń itd

Taka jest moja wypowiedź nie podoba mi się takie coś i tyle każdy ma swoją opinie i swoje poglądy poza tym chyba po to są komentarze aby można było się wypowiedzieć co się podoba a co nie.

10 godzin temu, Denger_ napisał:

Taka jest moja wypowiedź nie podoba mi się takie coś i tyle każdy ma swoją opinie i swoje poglądy poza tym chyba po to są komentarze aby można było się wypowiedzieć co się podoba a co nie.

Jaka wymowa? XD Mam swoją buzię więc umiem się wypowiadać :) Zobacz sobie na publikację filmu mów był pierwszy na temat tej wersji. Miniaturkę też zrobiłem własnoręcznie ;)

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...