Skocz do zawartości
  • 0

Vanish z Wejściem :)

MarLozTV
 Udostępnij

Pytanie

Witam, potrzebuje skryptu na komende /v o co chodzi 
po wpisaniu komendy 
/v 1 raz osoba ma wejść na vanish ale nie z efektem tylko przez essentials najlepiej dlaczego nie efekt bo : efekt daje ci niewidzialność ale na mini mapie dalej widac kropke gracza a przez essentials po wpisaniu /v pisze ze wyszedłeś z serwera i znikasz całkowicie z radaru 

a po 2 wpisaniu /v aby postac sie pojawiła ale aby w nią uderzył piorun aby zrobić takie wrażenie fajne widziałem na serwerze kiedys jak amdin sie własnie tak pojawiał to był efekt wybuchających  fajerwerek też fajne ale nie wiem co łatwiej napisać czy piorun czy te fajerwerki 

i to tyle wiem ten skrypt nic nie zmienia ale robi bardzo fajny efekt i bardzo bym chciał takie coś mieć niestety pisac sk nie potrafie tak dobrze umiem takie podstawowe sk robic na tepanie znikanie bloków no po prostu ucze sie jeszcze a z tym vanishem chciał bym robię efekt na serwerze  szukałem na internecie takich sk i znalazłem trzy takie lecz 2 nie działały a 1 działał lecz jest na efekt i gracze widza na mini mapie 

tu jest ten autor co zorbił sk który działa lecz na efekt 

coś takiego bym chciał lecz nie na efekt a na komende z essentials  jeśli oczywiście sie da 

Pozdrawiam.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
command /vanish [<text>]:
    aliases: v
    permission: vanish.command
    permission message: &4Nie posiadasz uprawnien do tej komendy!
    trigger:
        if player is vanished:
            unvanish player
            strike fake lighting at player
            send "&cJestes juz widoczny!"
            stop
        vanish player
        send "&aJestes niewidoczny!"
        stop

Potrzebujesz Wolvsk.