kanafu 36 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) 1.8 Napisał by mi ktoś skrypt na niezniszczalne narzedzia i miecze itp może być nawet żeby poprostu sie naprawiało (repair) a nie żeby nie traciło wytrzymałości wogule. [Ciach] ps mam taki skrypt juz na zbroje ale nie wiem jak tamto zrobic Edytowane 3 grudnia 2018 przez stefanik11 Usuwam reklame. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanafu 36 Opublikowano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 Mozna zamknąc temeat wlasciciel zrezygnował ze serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kanafu 36
1.8
Napisał by mi ktoś skrypt na niezniszczalne narzedzia i miecze itp
może być nawet żeby poprostu sie naprawiało (repair) a nie żeby nie traciło wytrzymałości wogule.
[Ciach]
ps mam taki skrypt juz na zbroje ale nie wiem jak tamto zrobic
Edytowane przez stefanik11Usuwam reklame.
Notatka dodana przez stefanik11
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi